Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از قزوین، حامد فتوحی در جلسه بررسی وضعیت معادن شهرستان آبیک اظهار کرد: از بدو ورود به شهرستان آبیک یکی از معضلات اساسی این شهرستان که توسط مردم، دستگاه‌های امنیتی و شورای تامین مطرح شده، معادن است که با حیات مردم ارتباط دارد که در حد توان این موضوع پیگیری و هر دستگاهی هم کوتاهی کند، برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از  مسئولان اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آبیک درخواست می‌شود بر اساس آخرین آمارهای استاندارد، وضعیت 12 معدن فعال و 3 معدن تعطیل موقت را به فرمانداری ارائه دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک ادامه داد: بر اساس آمار واقعی موجود، درصد شهرستان آبیک از سوی معادن باید اختصاص یابد.

فتوحی اضافه کرد: طبق اذعان مسئولان صنعت، معدن و تجارت، طبق چارچوب‌های قانونی با معادن برخورد و عمل می‌شود که باید گفت برخی مسایل رها شده است؛ چرا توسط برخی معادن در جای دیگر مواد معدنی دپو می‌شود و از آن جا باسکول می‌گیرند و در خود معادن خبری از استقرار باسکول نیست و اطلاعی از میزان برداشت ماده معدنی نداریم.

وی خاطرنشان کرد: این سوال مطرح است واحد معدنی که نسبت به احداث باسکول اقدام نکرده چگونه مجوز صادر شده است.

این مسئول اذعان کرد: بنابر گزارشات تخصصی واصله، نقشه‌برداری از تمام معادن توسط نظام مهندسی معدن و دستگاه‌های متولی صورت نمی‌گیرد و نباید به سه معدن تعطیل موقت و 11 معدن غیرفعال مجوز فعالیت داده شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک افزود: زمانی که نتوانسته‌ایم 15 واحد معدنی را سر و سامان ببخشیم اضافه کردن 11 معدن دیگر قطع به یقین به مردم آسیب خواهد زد و به دلیل اینکه حق الناس است و حقی از مردم تضییع می‌شود مدیون خواهیم بود.

فتوحی بیان کرد: پنحشنبه 28 بهمن ماه جلسه ویژه در خصوص معدن روستای کزلک برگزار شد که اقدامات اجرایی در خصوص معدن موجود در این روستا انجام خواهد شد.

وی افزود: تهیه گزارش ماهانه از نظارت بر معادن باید به گونه‌ای انجام شود که میزان برداشت و وضعیت زیست محیطی آنان مشخص باشد.

اشتغالزایی 161 نفر با فعالیت 12 معدن

محمدمهدی رحیمی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آبیک در این جلسه گفت: از 12 معدن فعال در شهرستان آبیک برای 161 نفر اشعتالزایی شده که نسبت به حمایت‌های صورت گرفته از معادن، ایجاد اشتغال بسیار پایین است.

وی با اشاره به بگارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز در معادن و رصد و برخورد مستمر با این موضوع افزود: از جمله معضلات فعالیت معادن می‌توان به عدم انتفاع اهالی از معادن، آلودگی، وجود مشکل ایمنی و بهداشت در بیشتر معادن اشاره کرد که اهالی روستاها خواستار فعال شدن تعاونی‌ها در حوزه معادن هستند تا خودشان منتفع شوند.

این مسئول اوضاع معادن شهرستان آبیک در خصوص توجه به کارگران را نامطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: پرداختی به کارگران معادن مناسب نیست و در ایاب و ذهاب و غذا مشکل دارند و توجه لازم به این قشر نمی‌شود.

سیاهه آلودگی هوای آبیک در مرحله پایانی

امید رحمانی رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آییک هم در این جلسه با اشاره به تهیه سیاهه آلودگی هوای این شهرستان و قرار گرفتن در مرحله پایانی گفت: به همین منظور راهکارهای لازم از  سوی واحدهای مختلف پیشنهاد شده که باید صورت گیرد.

وی افزود: فعالیت برخی معادن بدون نظرخواهی از محیط زیست دوباره تمدید شده است.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قزوین آبیک شهرستان آبیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت کارگر معدن در کرمان چه بود؟

رئیس حوزه قضایی شهرستان کوهبنان از تشکیل پرونده قضایی جهت بررسی علت فوت یک کارگر در یکی از معادن این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، علی محبوب‌پور اظهار کرد: بلافاصله پس از کسب گزارشی مبنی بر وقوع حادثه و فوت یکی از کارگران معدن زغال‌سنگ رسیدگی به موضوع در دستور کار دستگاه قضائی قرار گرفت و صورت‌جلسه با حضور شاهدان و همکاران فرد متوفی تنظیم شد.

وی افزود: تحقیقات مقدماتی درباره علت فوت این فرد در حال انجام است و نظر قطعی، پس از اعلام نظر پزشکی قانونی و بازرسان مربوطه و اداره کار اعلام خواهد شد.

رئیس حوزه قضائی شهرستان کوهبنان با تاکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در معادن گفت: در صورت اثبات تخلف، قصور و کوتاهی از جانب کارفرمایان و مسئولان مربوطه با افراد خاطی برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.

به گفته مرتضی اکبری مسئول شورای کارگری معدن هشونی، این کارگر معدن به نام عبدالله اسماعیلی ۴۱ ساله با سابقه کاری ۱۸ ساله، متأهل و دارای دو فرزند و ساکن روستای جور کوهبنان بود که متأسفانه در این حادثه جان خود را از دست داد.

وی در تشریح این حادثه گفت: در پی حادثه‌ای در معدن هشونی شرکت زغال‌سنگ، دست یکی از کارگران در نوار نقاله گیر می‌کند و کارگر را درگیر می‌کند و متأسفانه دست این کارگر جدا شده و به علت خون‌ریزی شدید قبل از انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست می‌دهد.

کد خبر 750795

دیگر خبرها

  • وجود ۴۵ معدن غیرفعال در لرستان
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • تمدید مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • اجرای بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ متر شبکه‌گذاری در آبیک
  • علت فوت کارگر معدن در کرمان چه بود؟